Korvpall

Mis Tartul Balti liiga finaalkohast puudu jäi? Peatreener Vene: Eesti meistriliiga tasemest (4)

LISA KOMMENTAAR

Axel22. märts 2018, 13:13
Puudu jäi aktiivsusest,tahtest,võitluslikkusest kodumängus...toimus hoopis rahulik loivamine vastukaaluks vastase agressiivsusele. Vastane võitles, meie loivasime ...sellest piisas. Milleks siis see enese kokkuvõtmine teises mängus? LIIGA HILJA. Miks ei suudeta meeskonda võitlema panna ???
www22. märts 2018, 11:37
no tase tasemeks,aga miks sa pole mehi mängima pannud ??? jurmala pole mitte euroliiga tase !! eelmise aasta vist läti 7 ja pole ka välismaalasi.mis siis leedus nüüd juhtub,korralik kolakas,seal hoopis kõvem tase?
eelmine aasta :D22. märts 2018, 13:27
elame ikka reaalajas ja äkki tunnustaks Jurmalat.Vöitsid Siauliaid kodus 10 ga ja on tasemel sats sel aastal.Tartu oleks pidanud olema ka kodus täis rivis et neid vöita kokkuvöttes.Aga playoff näitas vead kätte ja kui pronks tuleb vöib rahul olla,tegemist siiski vaid Tartuga,vöi ootasite kulda nyyd sellelt vaheaastalt?
irw21. märts 2018, 22:26
kuule naljamees , zalgirise jasikevicus räägib teist juttu. ja seda imelikum on , et kayris saab crämodest jagu ning mängivad juba enamvähem ja varak saab leedus dzukia asjapulkadest jagu , aga kunagi ei trehva ühelgi just siis ja seliselt nagu loogika eeldab.