Libe teeFoto: Mari Luud
Ilm
23. märts 2018, 07:15

ILMAPROGNOOS: teed on jätkuvalt libedad, külma tuleb kuni 13 kraadi! (4)

Varahommikul olid teekatted põhi- ja suurematel tugiteedel on soolaniisked või soolamärjad. Hommikul võib teedel kohati esineda härmatist, mis tekitab libedust!

Ilmaprognoosi kohaselt on päeval vähese ja vahelduva pilvisusega sajuta ilm. Hommikutundidel püsib õhutemperatuur miinuspoolel ja päeval tõuseb kuni +3 kraadini.

Tänasest kehtima hakkavad liikluspiirangud:

Harjumaal Tallinn–Paldiski maanteel (km 40.7-41,4 ja 47.0-47.2) ja Pakri poolsaarel asuvatel riigiteedel on seoses „Scoutsrännak 2018“ üritusega kiirus piiratud.

Kõigi hetkel kehtivate liikluspiirangute kohta leiab infot www.tarktee.ee.

Meeldetuletuseks sõidukijuhtidele:

Maanteeamet palub autojuhtidel olla liikluses ettevaatlik, kuna teeolud on talvised. Talviseks sõiduks vali ikka talvine tempo! Naast- ja lamellrehvid ei lisa turvalisust, kui Sa talvel suvise kiirusega sõidad. 

Liiklejatelt oodatakse infot teeolude kohta telefonil 1510.

Lisainfot teeolude kohta vaata http://www.tarktee.ee. Nutitelefonis on maanteeinfo kättesaadav aadressil http://m.tarktee.ee.

Nädala lõpp toob kuni 13 külmakraadi

Nädala lõpp pakub öösiti kohati kuni 13 miinuskraadi, päeviti on aga oodata väheseid plusskraade, prognoosib ilmateenistus.

Laupäeva öösel on vahelduva pilvisusega sajuta ilm. Tuul on muutliku suunaga 1-7 m/s. Külma on 7-13, saartel ja läänerannikul 2-6 kraadi. Päeva on vahelduva pilvisusega ilm. Kohati võib sadada vähest lörtsi ja vihma. Puhub lõuna- ja edelatuul 5-10, saartel ja rannikul puhanguti 15 m/s. Õhutemperatuur on vahemikus 0 kuni +4 kraadi.

Pühapäeva öösel on pilves selgimistega ilm. Kohati sajab vähest vihma, lörtsi ja ka lund. Puhub edelatuul 5-12, saartel ja rannikul puhanguti 15 m/s. Õhutemperatuur on vahemikus -2 kuni +2 kraadi. Päeval on pilves selgimistega ilm. Kohati sajab vihma ja lörtsi. Puhub edelatuul 4-9, hommikupoolikul puhanguti kuni 12 m/s. Õhutemperatuur on vahemikus +2 kuni +5 kraadi.

Esmaspäeva öösel on peamiselt pilves ilm. Paljudes kohtades sajab vihma, lörtsi ja lund. Puhub edelatuul 3-9 m/s. Õhutemperatuur on vahemikus -1 kuni +2 kraadi. Päeval on pilves ilm. Sajab lund, lörtsi ja vihma. Puhub läänekaare tuul 2-8 m/s, põhjarannikul pöördub tuul kirdesse ja tugevneb 6-12, puhanguti 15 m/s. Õhutemperatuur on vahemikus -1 kuni +4 kraadi.