Foto: PantherMedia/Scanpix
Mitmesugust
23. märts 2018, 12:50

EMA 13AASTASELE TÜTRELE: mine seksi oma abikaasaga kõrvaltoas (4)

13aastane tüdruk pandi Californias agara ema poolt paari 17aastase poisiga. Nagu sellest veel vähe oleks - ema sundis tütre võõra poisiga kõrvaltoas kohe ka vahekorda astuma.

Angel oli kõigest 13aastane, kui ta ema sundis tütre nende elutoas võõra poisiga abielluma, kirjutab news.com.au.

Seljas odav pulmakleit, mille ema oma tütrele veebist oli ostnud, ei osanud fotodel arglikult naeratav Angel McGehee oodata, et ema sunnib teda abikaasaga seksima.

Abielule järgnes aga Angeli ema karm käsk, et ta 13aastane tütar peab 17aastase abikaasaga kõrvaltuppa minema oma seotust ka füüsiliselt kinnitama. Nii saatis naine oma lapseeas tütre seksima...

Kõike vaatasid pealt tüdruku sugulased, kasuisa ja peretuttavad.

Ometigi polnud Angelil mingit aimdust, mida tähendab suhe, abielu...füüsiline vahekord.

Pärast seksima sundimist järgnes peagi ja rõhumine, et abiellunud lapsed peaksid ise lapsed saama.

Kodus koolitatud naiivne Angel tundis, et tal ei olegi teist valikut, kui ema käskudele alluda. 15aastaselt saigi temast ema. Kui ta noor abikaasa vägivaldseks muutus, siis ei osanud Angel kusagilt abi otsida.

Kuigi sageli räägitakse lapspruutidest ja nende kurvast saatusest eelkõige islamimaades toimuvale tuginedes, siis tegelikult leidub neid terves maailmas.

Angel ei ole ainus lapspruut sadade ja tuhandete hulgast, vaid Ameerika lastest on pidanud väidetavalt veerand miljonit jagama sama saatust. Osad neist veelgi nooremad.

Kõik see ongi põhjus, miks Angel oma loo avalikkuse ette toob. Ta ei taha, et keegi tema moodi kannatama peaks. Ta pääses oma vägivaldsest abikaasast alles 19aastasena, mil ootas oma kolmandat last. Vägivaldne mees vangistati üheksaks kuuks, kuid ta ei tulnud pärast seda enam koju tagasi.

Nüüd on Angel abielus teise mehega, kellega sai veel kaks last, kuid varasemast jäänud haavad ei ole veel paranenud.

Nüüdseks 26aastane naine ei mõista siiani, kuidas keegi sugulastest tema kaitseks sõnagi ei öelnud. Kõige uskumatum on naise jaoks see, et suures ja vabas Ameerikas - lapspruudid pole kuhugi kadunud...

Fotod!