Aldo Järvsoo esitleb smakordselt vaid pulmakleitidest koosnevat kollektsiooniFoto: Tanel Veenre
Inimesed
23. märts 2018, 13:05

TFW | Aldo Järvsoo esitleb esmakordselt vaid pulmakleitidest koosnevat kollektsiooni

Aldo Järvsoo esitleb Tallinn Fashion Week’il esmakordselt vaid pulmakleitidest koosnevat kollektsiooni ”EV100”!

Avalikkuse eest varjatult on AJ tegelenud juba aastaid ka pulmakleitide loomisega - justnimelt salaja, kuna pruutkleitide loomine on AJ jaoks ennekõike koostöö pruudiga ja väga palju tellimusi ei saa lihtsalt vastu võtta - tähtis on, et igaüks saaks oma täiusliku kleidi täiuslikuks sündmuseks.

EV100 puhul sündis idee luua miskit, mida veel laval näidanud ei ole ning mis võikski olla ilusam kui vabariigi juubelit tähistada kõige-kõigemate kleitide ehk pruutkleitide kollektsiooniga!

AJ pruutkleidid on ennekõike naise kaunistamiseks ja tähtis on, et pruut tunneks ennast vabalt ja õnnelikuna. Korsettide ahistava kallistuse ja merineitsistumise asemel on AJ pruutkleitide puhul esikohal hoopis lihtsus, vabadus, loomulik ilu, tikanditega kaetud pitside läbipaistvus ning kergus.

Tüll-kangaste pärltikandites on nii ilusat Eestimaa suvepäeva kui ka natuke barrokki, mille puhul siiski rõhk on pigem rockil kui ba’l ning rohkete kaunistustega kreemitort jäägu ikka külalistelauale mitte pruudi selga J

Futuristlikud peaehted on Tanel Veenre valmistanud spetsiaalselt AJ kollektsiooni saatma. Nõnda on rahvuspärimusest tuttav pruudikroon saanud hoopis ulmelisema kuju.

Kollektsioon „EV100“ tuleb kevadise Tallinn Fashion Week`i raames esitlusele reedel, 23. märtsil kell 21.00 Kultuurikatlas, koos Aldo Järvsooga saab näha ka Ketlin Bachmanni ja Riina Põldroosi kevadisi kollektsioone.

Tallinn Fashion Weeki piletid on saadaval nii Piletilevis kui ka üritusel kohapeal. Kevadise moenädala esitlejaks on River Island ning ürituse toimumisele aitavad kaasa Kaubamaja, Goldtime, DHL, Kevin.Murphy, Sokos Hotel, Valge Klaar, Oriflame, RGB, Kultuurikatel ja Torres.

TFW piletid on müügil Piletilevi müügipunktides.