Tennis

KAHJU! Kontaveit piirdus ka Miamis ühe matšiga (2)

LISA KOMMENTAAR

Meile mõjub ajavahe24. märts 2018, 14:33
kõik ekskursandid räägivad seda.
Teeks eestis võistluse võiks saada esimeseks.
Meie naabripoiss lõpetas kehakultuuri ja sai USAsse treeneriks kellelegi. Meie riik saaks ka Kontaveidile veidi maksta, ta võiks ka paari last treenida, ülejäänud aja kellegi kõva mängijaga harjutada ja teiselpool lompi oleks meil tugevad ässad niimoodi nii Kanepi kui Kontaveit näol.
Tund kellakeeramist on siin meilegi liig
Tõnu Anton24. märts 2018, 11:46
Eesti sportlastele tüüpiline areng. Algul läheb kõik hästi, tulevad ka tulemused ja tuntus. Tuleb raha ja kasvab enesehinnang. Siis tulevad tagasilöögid ja pettumused. Treeningutesse suhtumine muutub leigemaks ja enese vigu ei soovita näha ega parandada. Vigade parandamine tähendab kõigepealt vigade tunnistmist ja soovi ennast muuta. See aga eeldab tugevat isiksust ja tugevat tahtejõudu.
Anetil on praegu arengus tõsine seisak. Mängudes korduvad ikka samad asjad: servimises topeltvead, palli tõrjetes ei viitsi noor tüdruk joosta pallide järele, mis on tõrjutavad, palli vastasele otse käe ette löömised, vastase liikumise mitte märkamine jne. jne. Anetil on raskusi ka oma tuju ja emotsioonide kontrollimisega, mille tõttu muutuvad mitmed võiduseisud kaotusteks.
Aeg näitab, kas arengukriis leiab lahenduse või jääb keskpärasus mängudes pikemaks ajaks kestma.