Anett Kontaveit.Foto: Stanislav Moshkov
Tennis
23. märts 2018, 23:34

VAHVA INTERVJUU! Miks kardab Kontaveit linde? Kes saatis Eesti tenniseliitu rinnahoidjad? (4)

Anett Kontaveit andis Miami tenniseturniiri korraldajatele meeleoluka intervjuu. Õhtuleht võtab seitse ja pool minutit kestnud jutuajamise lühidalt kokku.

Kes oli lapsena Aneti suurim iidol? "Vaatasin Kaia Kanepile alt üles, ta oli pikalt Eesti esinumber ja tõestas, et ka väikesest riigist on võimalik tippu jõuda."

Kas Anetile meeldib tennist mängida pigem soojema või jahedama ilmaga? "Tegelikult pole mul kuuma ilma vastu midagi. Mulle meeldib soojas mängida."

Mida põnevat peale tennise mängimise Miamis veel teha? "Armastan siinset randa. Mulle meeldib soojadel õhtutel jalutamas käia. Seda ei saa Eestis teha, sest seal on külm."

 

How’s your view Miami 👀🤤 sorry for blocking it 😋

A post shared by Anett Kontaveit (@anett_kontaveit) on

Miks meeldivad Anetil koerad ja eriti mopsid? "Mulle on koerad alati meeldinud. Saime kuldse retriiveri juba siis, kui olin kaheaastane. Nüüd on meil labrador. Mopside koha pealt pean ütlema, et mulle on alati meeldinud ka väiksemad tõud. Ma lausa armastan mopse, sest nad on niivõrd armsad ja naljakad."

 

Sunday's at home 🙏🏻🙌🏻😍 #Estonia #doge

A post shared by Anett Kontaveit (@anett_kontaveit) on

Miks Anett linde kardab? "Tõsi, kardan neid väga. Mäletan, kui olin koeraga jalutamas. Tänaval oli puude allee ja arvatavasti läks koer nende pesale liiga lähedale ja linnud ründasid meid. See oli õudne."

Mida Anett veel kardab? "Kõrgust."

Mis on kõige piinlikum muusikapala Aneti iPodis? "Justin Bieber - Boyfriend."

Kõige lemmikum tennisega seotud mälestus? "Esimene WTA-turniiri võit."

Lemmiktegevus peale tennise? "Lugemine, sõpradega aja veetmine, kinos käimine."

Kõige veidram fännidega juhtunud seik? "Mulle saadeti postiga rinnahoidjad. See oli väga veider. Pakk saadeti Eesti tenniseliitu ja kaasas oli kiri: "Edu algavaks hooajaks.""