Hindrek Pulk vastu võtmas finaalseeria parima mängija auhinda. Foto: Alar Truu
Võrkpall
24. märts 2018, 21:15

Finaalis uskumatuna tundunud 33 punkti toonud Hindrek Pulk: läksin täna lihtsalt panema

Saaremaa võrkpalliklubi peab Balti liiga võidu eest suure kummarduse tegema oma diagonaalründajale Hindrek Pulgale, kes 3:2 võidumängus Pärnu üle koguni 33 punkti tõi. Eile poolfinaalis pingilt alustanud kuid lõpuks vahetusest mängu sekkunud Pulk kuulus täna põhikoosseisu. Viie geimi jooksul teenis diagonaalründaja kokku 60 tõstet, millest virutas punktiks 27 (rünnak 45%), teenides nii Final Four'i parima diagonaalründaja kui ka üleüldse parima mängija auhinna.Ajakirjaniku avaküsimusele, et kas sa nautisid tänast mängu, vastas saarlane kibekiirelt, et absoluutselt. "Täna oli väga võimas tunne. Tundsin end nii füüsiliselt kui ka vaimselt väga hästi. Täna oli minu päev," sõnas mees pärast võidutantsu. Pulga sõnul oli terve finaal kahe meeskonna kõva võitlus, kus kumbki ei tahtnud kordagi alla anda. "Isegi kui platsil oli tunne, et enam ei jaksa, siis kuskilt võtsid selle jõu, et läksid ja panid täiega edasi. Armutu võitlus lõpuni. Võit oleks võinud ka lihtsamalt tulla

Otsustavas viiendas geimis ladus just Pulk oma serviseeriaga aluse Saaremaa võidule, sest tema kaks pallinguässa viisid saarlased 5:1 juhtima. "Läksin siis lihtsalt panema. Mõtlesin, et kas kõik või mitte midagi. Ju mul on vedanud või õnne olnud, et välja tuli," tunnistas mees ausalt.

Pulga sõnul on meeskond paratamatult realistid ja saavad aru, et nad on igas mängus favoriidid, kuid sellega tuleb lihtsalt leppida ja arvestada. "Kui sa sellele ei mõtle ja tähele ei pane, siis see ei häiri," sõnas vollemees.