Gruusia - EestiFoto: Reuters/Scanpix
Jalgpall
27. märts 2018, 19:49

GALERII | Gruusia mängis Eesti selgelt üle, Käit lahkus kanderaamil (5)

Jalgpallikoondisel ei õnnestunud rekordilist kaotuseta seeriat teha, sest Tbilisis peetud maavõistlusmängus kaotati 0:2 Gruusiale.

Tulemus on igati aus, sest Gruusia oli suurema osa ajast palliga osavam, teravam ja ohtlikum võistkond. Erinevalt enamikest eelmistest matšidest lonkas täna ka meie kaitsemäng. Pigem tuleb tänada grusiinide kehva realiseerimist ja väravavaht Marko Meeritsat, et meile vaid kaks löödi. Suurepäraseid võimalusi oli neil viie-kuue jagu...

Siiski ei lasknud pahandus end kaua oodata, sest Gruusia keskkaitsja Jemal Tabidze kasutas 6. minutil ära nurgalöögijärgse segaduse Eesti trahvikastis. 35. minutil pidi Meerits vaatama, kuidas Vako Qazaišvili vajutas mänguvahendi 20 meetrilt parema jala välisküljega ristnurka. 

Meie rünnak oli suuresti nüri nagu võinuga. Märkimist väärivad vaid Igor Morozovi lähilöök (23. min), Ragnar Klavani pealöök, mis tabas posti (55. min) ning rünnak (78. min), kus pääsesid ohtlikult löögile äärekaitsjad Dmitri Kruglov ja Trevor Elhi. 

Ühes allajäämisega katkes meie kuuemänguline kaotuseta seeria. Tänane viik või võit tähendanuks rahvusmeeskonna uut rekordit.

Mattias Käit lahkus platsilt 75. minutil kanderaamil, sest põrkas grusiiniga peadpidi kokku. Olukorra tõsidus pole praegu teada. Foto: Reuters/Scanpix

Meie tänane algkoosseis (võrreldes Armeenia-mänguga kuus uut meest: Meerits, Morozov, Pikk, Antonov, Zenjov ja Lepistu):