Ilmselt ei tõmba Gregor Arbet sel hooajal enam mängusärki selga.Foto: Alar Truu
Korvpall
29. märts 2018, 14:23

Jälle vigastus: Gregor Arbeti hooaeg on ilmselt lõppenud

Eesti korvpallikoondise ja BC Kalev/Cramo mängijat Gregor Arbetit jälitab üks häda teise järel. Tal jäi enam-vähem terve eelmine hooaeg vahele, tänavu hakkas mees tasapisi jalgu alla saama, aga nüüd tuli uus pauk.

Arbet vigastas üleeile meistriliiga mängus Pärnu Sadamaga säärelihast ning peaks täna minema ultraheliuuringule. Ei välistata lihaserebendit, meeskonna abitreeneri Indrek Reinboki sõnul näib olukord tõsine.

"Gregor peaks täna minema uuringule. Ultraheliga tuli veidi oodata, kuni paistetus alaneb," tõdes Reinbok Õhtulehele. Kui tegemist on rebendiga, on Arbeti hooaeg kindlasti lõppenud.

34aastane mängumees käis eelmise aasta veebruaris põlvelõikuse ja enne seda taastus nn sportlase songast. Suvel jäi koondisetsükkel vahele ja ka sügisel ei kulgenud hooaja alustamine ladusalt.

Küll on võimalik, et pika pausi järel naaseb täna väljakule Janari Jõesaar, kes on saanud viimaste päevade jooksul treeningutel täie jõuga kaasa lüüa. "Kas ja kui palju teda kasutame, sõltub mängu käigust," märkis Reinbok.

Kalev/Cramo kohtub täna meistriliiga raames Tallinna Kalev/TLÜga, mäng toimub võistkondade nimedele sobivalt Kalevi spordihallis ja algab kell 19.