Himki peatreeneril Georgios Bartzokasel ei jäänud jaanuaris Tallinnas üle muud, kui käsi laiutada.Foto: Martin Ahven
Korvpall
30. märts 2018, 12:11

Kalev/Cramo šanss? Himkil on viis meest vigased!

BC Kalev/Cramo korvpallimeeskond kohtub järgmises Ühisliiga mängus ülehomme võõrsil Himkiga, kel on suured koosseisuprobleemid. Eile mindi Euroliigas Istanbuli Fenerbahce vastu viie mängijata ja rohkem ei astu neid ka Kalevi vastu. Himki kaotas mängu 64:73.

Vigastatud on Tyler Honeycutt, James Anderson, Marko Todorovic, Andrei Zubkov ja Dmitri Sokolov. Mängujärgsel pressikonverentsil rääkis Himki peatreener Georgios Bartzokas lühidalt nende kõigi seisundist.

"Honeycutt harjutab veel mõne päeva individuaalprogrammi järgi ja naaseb esmaspäeval meeskonna treeningutele. Todorovicil on probleem seljaga, millele ta tegi häda mängus Anadolu Efesega. Samas kohtumises vigastas hüppeliigest Anderson, selle paranemine võtab veel aega. Zubkov vigastas koondisemängudes õlga ja tema naasmise aeg pole teada. Sokolovi vaevab valu juba kolm kuud ega taandu veel," rääkis Bartzokas.

Himki hoiab Ühisliigas 9 võidu ja 9 kaotusega viiendat kohta. Kalev (6-13) on eelviimane, kaheteistkümnes. Võib meenutada, et esimese ringi mängus Tallinnas jäi Kalev peale 92:84. Euroliigas on Himki kindlustanud play-off'i koha.