Daniel Martinez.Foto: Twitter @CyclingTodayEn
Jalgrattasport
30. märts 2018, 18:34

SÕGE! Hullunud autojuht virutas jalgratturi oimetuks ning pani ajama (6)

EF Education First-Drapaci rattur Daniel Martinez viibib praegu Toscana maakonnas Pistoia haiglas, sest teisipäeval ründas teda treeningu käigus hullunud autojuht. "Olime Itaalias treeningul ja üks auto oleks meid peaaegu tapnud. Me protesteerisime ja autojuht läks hulluks. Ta tuli välja ja ründas mind. Ta lõi mulle vastu lõuga ja olin oimetu. Ta lõi teisel ratturil huule katki ja jooksis siis minema," vahendas Colombia väljaanne Martinezi sõnu, kirjutab Marathon100.com.

Martinezi treener Michele Bartoli: "Poistel oli treeningul ühe autojuhiga arusaamatusi. Helistasin Danile. Tervis tundus olevat OK ja ta tundis mu hääle ära. Samas tunnistas ta, et ei mäleta viimaste kuude sündmustest midagi. Isegi mitte oma häid tulemusi hiljutiselt Kataloonia tuurilt ega siirdumist Wilier Triestina-Sella Italia tiimist EF Education Firsti."

Martinez jääb haiglasse arstide hoole alla, sest tal kahtlustatakse amneesiat ehk mäluhäiret. Martinez treenis maanteel koos kaasmaalaste Julián Cardona ja Miguel Eduardo Floreziga. Kui sõiduk neist väga lähedalt möödus, karjus Martinez vihaselt. Autojuht jättis sõiduki seisma ja ründas rattureid. Pärast sõitis ta minema, kuid ratturid ei fikseerinud sõiduki numbrit.

Martinez sai veebruaris Colombia meistrivõistlustel temposõidus teise koha ja oli Colombia Oro y Pazi velotuuril kokkuvõttes viies. Kataloonia tuurilt tuli kaheksas koht.

Refereeritud artikli täistekst marathon100.com veebilehel.