Spordiajaloo säravamate sportlaste hulka kuuluv Tiger Woods on 42aastaselt taas suurepärase vormi saavutanud. Foto: Robert Galbraith
Spordivaria
31. märts 2018, 16:38

Tiger Woods: olen nagu kõndiv ime!

5. aprillil algab ajaloo 82. golfi Mastersi turniir ning üle aastate lisab võistlusele elevust Tiger Woodsi osavõtt. 42aastane ameeriklane on seljavigastustest taastunud ja jahib oma karjääri viiendat Mastersi võitu.

Woodsi senised triumfid jäävad aastatesse 1997, 2001, 2002 ja 2005, viimati osales ta Mastersil 2013. aastal. Mullu aprillis käis ta järjekorras neljandal seljaoperatsioonil ning kaheldi, kas ta üldse kunagi golfirajale naaseb. Naasis! Ja kuidas veel.

Viimased kolm PGA-turniiri on ta lõpetanud vastavalt 12., 2. ja 5. kohaga, mis annab selgelt lootust, et Woods on Mastersiks heas vormis. „Pusletükid hakkavad jälle kokku klappima,“ tunnistas spordiajaloo säravamaid sportlasi enne suurturniiri. „Sain elus teise võimaluse (viimase seljaoperatsiooni järel – toim). Olen nagu kõndiv ime!“

Ta jätkas: „Lähen võitma. Olen iga nädalaga paremaks läinud ja ootan Mastersit väga. Tegemist on kõige paremini korraldatud turniiriga. Tegemist on golfarite taevaga (heaven – inglise keeles).

Tiger Woodsi naasmine on golfimaailmasse kõvasti elevust lisanud. Foto: SAM GREENWOOD