Udine meeskond.Foto: Apu Gsa Udine
Korvpall
1. aprill 2018, 22:15

Rain Veidemani koduklubi sai Itaalias šokk-kaotuse

Rain Veidemani koduklubi Udine jäi Itaalia korvpalli esiliiga 27. vooru kohtumises koduväljakul lisaajal 81:83 alla Bergamole. 

Tulemus oli sedavõrd üllatavam, et Udine võitleb läänedivisjoni kõrgeimate kohtade eest, Bergamo heitleb tabeli viimaste kohtade eest. 

Külalised said eilses matšis hästi minema ning võitsid avapoolaja 45:32. Pärast pausi suutsid Udine mehed end koguda ning viimaseks veerandajaks oli seis viigis. Lõpliku murrangut aga mängu ei toodud ning vaja läks lisaaega. Viie minuti jooksul oli aga Bergamo teravam ning teenis üllatusliku kahepunktilise võidu. 

37 minutit väljakul rassinud Rain Veidemani arvele kogunes 14 punkti. Kolmest lähiviskest tabas ta kaks, kaugvisete saldoks jäi 7/2. 

Kolm vooru enne põhiturniiri lõppu on Udine 16 võidu ja 11 kaotusega viies. 27 mängust 8 võitnud Bergamo asub 16 meeskonna konkurentsis 14. positsioonil. Lähimast konkurendist lahutab kolm võitu, mis tähendab, et põhiturniiri järel hakatakse ülisuure tõenäosusega mängima püsimajäämise eest esiliigasse. 

Tabeliseis: