Marit Björgen.Foto: CARLOS BARRIA
Spordivaria
2. aprill 2018, 22:32

NII SEE JUHTUS | Sport 02.04: Jelena Välbe avaldus külvab suusamaailmas segadust

Kätte on jõudnud aprilli ehk naljakuu esimene täispikk nädal ning nüüd, kus kõiksugused huumorist nõretavad uudised ja pressiteated saab selja taha jätta, keskendume spordile. Ilusat jälgimist!
22:32
KORVPALL

Korvpalli VTB Ühisliigas võitis Moskva CSKA 80:63 Kaasani Unicsit. CSKA on 18 võidu ja kahe kaotusega liider, Unics on 15 võidu ja kahe kaotusega teine.

22:20
JALGPALL

22:17
JALGPALL

21:42
RALLI

Happy chaps @tourdecorse 👍😁

A post shared by Ott Tänak (@otttanak) on

21:31
KORVPALL

21:29
AUTO

Midagi uut ja põnevat kõigile autospordisõpradele:

20:31
KORVPALL

20:31
SUUSATAMINE

19:31
SNUUKER

18:24
JALGPALL

16:45
JALGPALL
 

Desafie um amigo marcando aqui! 😂 . @giles.fc . #QUEJOGADA

A post shared by QUE JOGADA! WHAT A PLAY! (@quejogada) on

16:44
SUUSATAMINE

16:04
JÕUTÕSTMINE

15:47
TREPIJOOKS

Pühapäeval toimus Eesti trepijooksu karikasarja eelviimase etapina Tallinna teletorni trepijooks, mille käigus selgitati esimest korda ametlikult välja trepijooksu Eesti meistrid, kelleks osutusid meestest Rauno Tiits ja naistest Portugali treeninglaagrist taastuv Kaisa Kukk.

15:01
JALGPALL

13:26
TENNIS

12:51
VÕISTLUSTANTS

Täna saabuvad Tallinnasse Venemaa võistlustantsu superstaarid Kirill Belorukov ja Polina Teleshova, et viia DanceAct tantsustuudios läbi kahepäevane meistriklass Eesti tipptreeneritele ja tantsijatele.

DanceAct Tantsustuudio juhi ja treeneri Georg Kodusaare sõnul on Belorukov-Teleshova tasemel paari Eestisse saabumine tähelepanuväärne sündmus kogu Eesti tantsuspordi jaoks. „Kahe pika treeningpäeva jooksul viib Vene tipp-paar läbi mitmeid era- ja rühmatunde, samuti toimub eraldi seminar, kus käsitletakse paaristantsu dünaamikat, Eesti parimatele võistlustantsu treeneritele. Usun, et see annab värsket hingamist mitte ainult DanceAct Pro tantsuklubile vaid ka Eesti tantsuspordile tervikuna. Suur au on õppida parimatelt,“ ütles Kodusaar.

Kirill Belorukov ja Polina Teleshova on Ladina-Ameerika tantsude Venemaa mitmekordsed meistrid profiklassis ning hoiavad maailma edetabelis 5. kohta. 

DanceAct Tantsustuudio on 2001. aastal asutatud tantsukool ja treeningstuudio, mille alla kuulub alates 2016 aastast ka võistlustantsuklubi DanceAct Pro.

Kirill Belorukov ja Polina Teleshova (DanceAct)
12:29
JALGPALL

12:28
TALISURF

Möödunud nädalavahetusel toimusid Harku järvel Tallinna meistrivõistlused talisurfis. Soodsad jäätingimused ja tuuleolud võimaldasid meistrivõistlused pidada kahes osas. Laupäeval toimusid sõidud kursisõidu distsipliinis ning pühapäeval slaalomis. Võistlustel osales 15 surfarit – 14 purjekelku ja 1 lohe klassi esindaja.

Kursisõidus võitis keerutava tuulega enamiku sõite Raivo Saarm. Teiseks tuli noorsurfar Raul Mihkel Anton ja kolmandaks kogenud Andrus Allikveer.

Slaalomi päev oli tuulisem. See meelitas kohale ka pisut enam võistlejaid. Esimesed sõidud võitis justkui eelmise päeva soojaga Raivo Saarm. Kuid tuul tõusis ja võite hakkasid noppima värskemad mehed. Päeva lõpuks sai läbi viidud täisprogramm – 12 sõitu. Võitis Tõnis Salong, teine oli Raivo Saarm ja kolmas Raul Mihkel Anton.

Kokkuvõttes tuli Tallinna meistriks Raivo Saarm. Teise koha saavutas NYC purjelauakooli noor Raul Mihkel Anton ja kolmandaks tuli Tõnis Salong. Noorte arvestuses võttis kindla võidu Raul Mihkel Anton Joonas Vääri ja Uku Roosimölderi ees. Kõik on NYC purjelauakooli noored.

Veteranidest saavutas esikoha Koit Teder, teiseks tuli Valeri Filippov ja kolmandaks vanameister Kalev Allikveer. Grand masterite parim oli Raivo Saarm, teine Tõnis Salong ja kolmas Jaak Lukk. Lohe klassi esindas Tallinna meistrivõistlustel Martin Valvur.

11:51
TALISPORT

Loe rohkem