Korras garaažist on lihtsam asju üles leida!Foto: Pixabay
Kodu ja Aed
21. september 2018, 17:31

Suurpuhastus garaažis annab võimaluse luua töömehe paradiisi

Kas pigistad end vaevu garaažiukse vahelt sisse ning autot pole sinna juba ammu saanud parkida? Võta nädalavahetus muudest töödest vabaks ning tee garaaž korda!

Korista garaaži nii:

1. Planeeri. Viska pilk garaažile ja mõtle, kui kaua võiks selle koristus aega võtta, seejärel uuri oma kalendrit. Ära võta seda tööd ette ajal, mil sul on ka muid pakilisi toimetusi. Vaata ka ilmateadet, sest põhjalikuks puhastamiseks tuleb asjad garaažist välja tõsta. Oled võidus, kui need saavad vettimise asemel tuulduda.

2. Prügimäele või taaskasutusse? Otsi enne koristamist valmis erinevas suuruses kastid ja karbid, kuhu asju sortida. Kui näed, et prügi tekib eriti palju, telli selle äraviimiseks konteiner. Sulle kasutud asjad, mida saaks ka edaspidi kasutada, tassi taaskasutusse.

3. Puhasta põhjalikult. Kui garaaž on asjadest puhas, küüri see põrandast laeni puhtaks. Vajadusel tee hallitustõrjet või värskenda pindu uue värvikihiga.

4. Töömehe paradiis. Nüüd vaata garaaži uue pilguga. Mõtle, kuhu sättida töölaud, mahukas tööriistakapp või spordivahendid. See on hea võimalus teha endale just selline hobiruum või töönurk, nagu oled alati soovinud.

Korras garaažist on lihtsam asju üles leida! Foto: Pixabay