Niimoodi ikka annab lüüa - Cristiano Ronaldo!Foto: AFP/Scanpix
Jalgpall
3. aprill 2018, 23:36

Uskumatult maagiline Ronaldo kurvastas juubeli lävel seisnud Buffoni

Itaallasest vutilegendil Gianluigi Buffonil oli täna õhtul võimalus jõuda juubelini, kui ta suutnuks Meistrite liiga esimeses veerandfinaalmängus Madridi Realiga hoida seljataguse puhtana - ses sarjas läinuks kirja poolesajas nullimäng. Ent Cristiano Ronaldo arvas teisiti ja kurvastas vanameistrit.

Avavilest polnud möödunud kolme minutitki, kui Ronaldo pani Isco teravale äärelt tulnud söödule jala maagiliselt vastu ja pall lendas Torino Juventuse väravavõrku. Juvel avanes mitu viigivõimalust, ent realiseerimine jättis soovida.

64. minutil kõmmutas Ronaldo aga, võib öelda, et sajandi värava. Carvajali tsenderdusest jäi pall tema selja taha, võõrustajate keskkaitsja Giorgio Chiellini valimistus seda peaga ära lööma, kuid enne jõudis pallini akrobaatilise hüppe teinud Ronaldo jalg ning üliilusast käärlöögist maandus pall võrgus - Buffon isegi ei reageerinud.

Kui hakata kõike, mida statistikud Ronaldo väravate kohta välja kaevasid, üles lugema, läheb Jumala päikene kindlasti enne looja, kui see lugu siin valmis saab. Piisab vaid kahest: mees skooris kümnendas Meistrite liiga mängus järjest ning viimasest kümnest Buffoni suunas teele saadetud löögist üheksa (!) on maandunud väravas. Uskumatu...

Paar minutit hiljem sai Paulo Dybala punase kaardi, Marcelo lõi veel 3:0 ja võib öelda, et selles paaris sai edasipääseja selgeks enne Madridis peetavat kordusmängu.

Hoopis põnevam oli Sevillas mäng sealse klubi ja Müncheni Bayerni vahel. Pablo Sarabia viis 32. minutil võõrustajad juhtima, kuid Jesus Navase omavärav aitas viis minutit hiljem Baieri uhkusel viigi jalule seada. Teise poolaja keskel (68. minut) lõi Thiago Bayerni võiduvärava.

Homme mängivad Liverpool - Manchester City ja Barcelona - Roma.