Arno PijpersFoto: Alar Truu
Jalgpall
5. aprill 2018, 12:35

Arno Pijpers naaseb teise peatreenerina Florasse (1)

Eelmisel aastal FC Flora Eesti jalgpallimeistriks tüürinud hollandlane Arno Pijpers sai klubi teiseks peatreeneriks, sest Jürgen Hennil pole eurosarjas meeskonna juhendamiseks nõutavat UEFA Pro-litsentsi.

Flora kodulehe teatel liitub Pijpers suvel enne euromänge ja jääb klubisse vähemalt augusti lõpuni, mõlemapoolse soovi korral võib periood pikeneda.

Pijpersi sõnul ei tulnud otsus raskelt, sest koostöö klubiga on sujunud laitmatult ning kontaktis püsiti ka sel hooajal. "Juba eelmisel aastal, viimaseid nädalaid klubi juures veetes lubasin, et jään nende jaoks alles. Olen olemas, kui on vaja milleski abi või keegi tahab minuga nõu pidada. Jürgen käis mõni nädal tagasi mul Prantsusmaal külas ning rääkisime väga pikalt ja põhjalikult. Ta väljendas enda ja klubi seisukohta väga selgelt ning minu jaoks ei olnud probleemi klubile abikätt ulatada," rääkis Pijpers.

"Meil toimis nii Jürgeni kui ka kogu klubiga koostöö väga hästi. Kui aus olla, siis detsembris enne lahkumist rääkisin nii treenerite kui ka taustajõududega põhjalikult nii eelmisest hooajast kui ka eesootavast."