Eesti parim maadleja Heiki Nabi jahib kodusel tähtsaimal võistlusel esikohta. VFoto: Viljar Voog
Spordivaria
5. aprill 2018, 15:08

Palusalu võistlustel on kohal ka Vene tippmaadlejad

Laupäeval Tallinnas Kalevi spordihallis toimuvatel Kristjan Palusalu mälestusvõistlustel astub lisaks meie vägilasele Heiki Nabile maadlusmatile üle kahesaja maadleja.

Esmakordselt tuleb taasiseseisvunud Eestisse võistlema Venemaa maadluskoondis, sealhulgas Roman Vlassov. Nii Rio de Janeiros kui ka Londonis Kreeka-Rooma maadluses kõige kirkama olümpiamedali võitnud 27-aastane Vlassov on kahel korral tituleeritud nii Euroopa kui ka maailmameistriks. Venemaa koondislastest võistleb Kreeka-Rooma maadluses veel 2016. aasta MM-i kuld Ramazan Abatšarajev. Kindlasti tasub silma peal hoida ka Artem Surkovil, kes on eelmise aasta Euroopa meistrivõistluste kuldmedali omanik, MM-il teenis ta mineval aastal pronksi.

Kreeka-Rooma maadluses on favoriit ka Norra maadleja Stig-André Berge, kes võitis Rio olümpial pronksi ja on 2014. aasta MM-i pronks.

Eesti maadluskoondis on Kristjan Palusalu mälestusvõistlustel väljas samuti kõige tugevama esindusega. Matile astub olümpiahõbe ja kahekordne maailmameister Heiki Nabi, lisaks Eerik Aps, kelle jaoks on see võistlus viimane Euroopa meistrivõistluste eelne kontrollvõistlus.

--------------------------

Ajakava

Kell 11 Kreeka-Rooma maadlus / vabamaadlus

Kell 16 võistluste pidulik avamine

Kell 16.30 finaalid ja autasustamine