Mohamed Salah kolmapäevases Meistrite liiga mängus platsilt lahkumas. Foto: CARL RECINE
Jalgpall
6. aprill 2018, 09:19

FOTO | Salah andis oma vigastuse kohta Liverpooli fännidele positiivse vihje

Liverpooli jalgpallimeeskond teenis kolmapäeval õhtul Meistrite liigas ülimagusa võidu, kui veerandfinaali avamängus alistati koduväljakul 3:0 Manchester City. Õhtut jäi varjutama aga meeskonna tähtmängija Mohamed Salahi vigastus. 

"Ma ei tea veel, kui tõsine see vigastus on," rääkis Liverpooli peatreener Jürgen Klopp matši järgsel pressikonverentsil. "Ta tuli väljaku äärde ja ütles, et tunneb vahel midagi. Minu jaoks oli sellest küllalt, ma isegi ei küsinud arstilt, milles asi, vaid võtsin ta kohe väljakult ära. Pärast mängu ütles, et peagi on kõik korras, kuid peame ära ootama tõelise diagnoosi, mitte Mo enda oma."

Kuigi ametlikku teadet pole veel tulnud, viskas Salah ise õhku vägagi positiivse vihje. Nimelt postitas ta oma sotsiaalmeedia kontol foto, kus ta on Liverpooli harjutusvormis meeskonna treeningkeskuses. Egiptlane pikutas jalad ristis hapniku telgis. 

Foto: Instagram/mosalah22

On üsna selge, et laupäevas derbimängus Evertoni vastu Salah kaasa ei tee. Küll aga on lootust, et teisipäevaseks Meistrite liiga korduskohtumiseks Manchester Cityga on ründetäht taas platsil.