Ott Tänak Korsikal.Foto: McKlein/TGR
WRC
6. aprill 2018, 20:28

ÕL KORSIKAL | Ott Tänak jäi kontrollpunkti hiljaks, aga pääses karistuseta

Rallipaar Ott Tänak - Martin Järveoja (Toyota) lõpetas Korsika ralli avapäeva neljandal kohal. Liidrist Sebastien Ogier'st (M-Sport) jäädakse maha 44,2 sekundiga. Tänase päeva jooksul heideldi nii ala- kui ka ülejuhtavusega.

"Lahendasime ühe probleemi, aga selle pealt tekkisid järgmised. Mööda avastamisi see ralli praegu läheb, aga ma arvan, et homseks saab asja vähe paremaks. Meil mõtteid on. Oleme mõlemas suunas mööda pannud, sest auto on olnud nii ala- kui ka ülejuhitav. Homseks tuleb see kesktee leida," rääkis Tänak pärast viimast katset.

"Homme on sarnane päev tänasele. Rohkem uusi katseid ja seetõttu rohkem avastamist. Tundus, et on mõistlikud katsed - tee on enamasti sile. Esimesed kaks on võib-olla aeglasemad ja keskmine suht kiire. Teed on siin alati lahedad, oluline on hea tunne leida," lisas ta.

Pärast viimast katset jäi Tänak kontrollpunkti kolm minutit hiljaks, aga karistust ei järgnenud. "Liiklus oli pisut umbes," nentis saarlane. Homne võistluspäev algab Eesti aja järgi kell 8.37, kavas on kuus katset.

Seis reedese päeva järel: