Jürgen Zopp.Foto: Stanislav Moshkov
Tennis
7. aprill 2018, 17:13

Jürgen Zoppi seljavõit jättis Eesti koondisele Tuneesia vastu võimaluse (2)

Tere Tennisekeskuses toimuval Davis Cupi Euro-Aafrika tsooni II grupi kohtumises Eesti ja Tuneesia vahel on pärast esimest võistluspäeva seis 1:1. Matši võitmiseks peab üks koondistest võitma kolm kohtumist. Kell 12 peetakse paarismäng, pärast seda on esireketite kohtumine ja vajadusel kohtuvad viimasena koondiste teised reketid.

Tänases esimeses kohtumises võitis Tuneesia, kui nende esireket Malek Jaziri (ATP 91.) alistas Kenneth Raisma (ATP 859.) pisut üle pooleteise tunni kestnud kohtumises kahes tasavägises setis 6:4, 7:6 (9).

Esimest setti alustas Raisma hästi, minnes 2:0 juhtima. Kahjuks seejärel Jaziri viigistas ning kohtumine jätkus tasavägiselt. Raisma suutis veel kahel korral eduseisu haarata, kuid setivõit läks 34aastasele Jazirile loovutada. Väga tulist vastupanud osutas Raisma ka teises setis, kuid neli settpalli jäid kasutamata ja napilt osutus paremaks Tuneesia tennisist.

Teises kohtumises tulid väljakule Jürgen Zopp (ATP 142.) ja Moez Echargui (ATP 458.). 25aastane Moez Echargui, kes võitis äsja Tuneesias teise Futures tiitli ja paikneb karjääri kõrgeimal kohal meie esireketile vastupanu ei osutanud. Zopp võitis 45 minutiga 6:1, 6:1 ja viigistas matši seisu üks-ühele.