Ott Tänak ja Martin Järveoja Toyota Yarise WRC masinas.Foto: PASCAL POCHARD-CASABIANCA
WRC
8. aprill 2018, 16:03

ÕL KORSIKAL | Teisena lõpetanud Ott Tänak: Korsika on minu üks nõrgemaid rallisid

Korsika MM-ralli teisena lõpetanud Ott Tänak sõnas, et on poodiumikoha üle õnnelik. "See on minu üks nõrgemaid rallisid," ütles saarlane.

"Tahtsime olla stabiilselt kiired ja suutsime seda teha. Alustasime reedel üsna hästi, eile suutsime masinat paremaks teha ning autos oli parem tunne. Kui tunne läheb paremaks, saad oma maksimumkiirusele lähemale jõuda," rääkis Tänak.

Täna hommikul sõideti ralli pikim katse: 55,17 km pikkune Vero - Sarrola-Carcopino. Toyotat rooliv eestlane oli seal selgelt parim, edestades lähemat jälitajat Kris Meeke'i 12,6 sekundiga. "Pingutasin kõvasti. Auto tasakaal oli võibolla halvem kui eile, tee oli väga kurviderohke ning üritasin head sõidujoont hoida," sõnas ta.

MM-karussell pöördub nüüd kruusale. Järgmised neli rallit sõidetakse just sel teekattel, esmalt minnakse Argentiinasse. Lõuna-Ameerika riigis sõidetakse etapp 26.-29. aprillini.

Millised on Tänaku tunded enne kruusarallisid? "Alati on hea kruusale minna. Loodame, et järgmisel nädalal Sardiinias toimuv test läheb hästi. Teame, et auto arendamise kallal on vaja tööd teha, aga praegu liigub kõik õiges suunas," vastas mees.