Mariliis Mia Topp. Foto: Instagram @mliis_mia
Spordivaria
8. aprill 2018, 21:42

MEDALISADU! Kiivikas jäi hõbedale, kuid naisstaarid tõid kuldmedalid koju

Kulturismi- ja fitnessihooaeg on käivitunud hoogsalt ning Eesti sportlased on näidanud väga head taset. 7. ja 8. aprillil toimus 2 kõrgetasemelist võistlust, kust ühtekokku toodi 7 medalit ja 5 finaalikohtaMaltal, Diamond Cupi võistluselt toodi kaks kulda, kolm hõbedat, üks pronks ning kolm finaalikohta. Kulla võtsid Arida Muru naiste bikiinifitnessi -160cm pikkuskategoorias ning Andra Vagur bikiinifitnessis -169cm. 


Hõbedale tulid Ott Kiivikas masters kulturismis, Arida Muru juunioride bikiinifitnessis ja Mariliis Mia Topp samuti bikiinifitnessis, pikkuskategoorias -162cm.


Pronksmedali võttis Ott Kiivikas kaalukategoorias -90kg. Lisaks pääsesid veel finaalidesse, kuue parima sekka Egert Oiov rannafitnessis, Kadri Tammoja bikiinifitnessis ja Õnnela Raudsepp wellness fitnessis.


Norras, Oslo Grand Prix võistlusel tuli Merike Kumari bikiinifitnessi pikkuskategoorias teisele kohale ning Tuuli Jürgens nii -166cm pikkade naiste seas kui ka mastersite arvestuses neljandale kohale.

Hooaeg jätkub ning juba 14. aprillil toimub algajatele sportlastele võistlus Spa&Sport Cup Pärnus ning 21. aprillil Eesti Karikavõistlused Saku Suurhallis.