Anderi Ojamets nautis täna Tartu treenerina võidurõõmu. Foto: Facebook @BigBankTartu
Võrkpall
8. aprill 2018, 22:10

Avo Keelt üllatanud Ojamets: ei tahaks detaile tema ees avaldada

Täna õhtul kohtusid Eesti meistrivõistluste poolfinaalis esmakordselt Pärnu VK ja Bigbank Tartu. Kolme võiduni peetava seeria avamängus tuli kodusaalis mänginud Pärnul vastu võtta 1:3 (26:24, 19:25, 19:25, 21:25) kaotus.

Suurt rolli mängis Pärnu jaoks tõsiasi, et meeskonna üks liidreid Taavet Leppik ei saanud põlveprobleemide tõttu täna kaasa teha ja tema asemel sai mänguaega 17-aastane Märt Tammearu, kirjutab volley.ee.

Tartu meeskonna peatreener Andrei Ojamets sõnas intervjuus Kanal12-le, et võtab mäng korraga ja sündmustest ette ei rutta. "Meil lihtsalt vedas, et Leppik ei mänginud," viskas Ojamets esiti nalja. "Eks me muutsime ka natuke asju, aga Avo Keele ees ma neid detaile avaldada ei tahaks. Mehed olid hästi häälestunud ja eks nad tahavad tõestada ka. Tartu ja Pärnu vastasseisud on läbi ajaloo olnud intrigeerivad ja tänane oli alles väike samm, iga järgmise sammuga läheb minek raskemaks," usub juhendaja.

Pärnu peatreener Avo Keel tõdes, et muret tegi nii servi vastuvõtt kui rünnak. "Tartul polnud täna sellist tapvat servi selle nelja geimi jooksul, aga kui ühel mehel on vastuvõtt alla 30%, siis me teame, keda otsitakse. Pluss rünnaku efektiivsus juurde, üks nurgaründaja ja diagonaal langesid ansamblist välja,“ viitas Keel oma meeskonna murekohtadele. Ka ei osanud Keel öelda, kas Leppik saab seeria jooksul meeskonda aidata.

Seeria teine kohtumine toimub 12. aprillil kell 19.00 Tartu Ülikooli spordihoones. 

Teise poolfinaalpaari avakohtumises alistas Saaremaa VK 3:0 (25:22, 25:19, 25:23) Selver Tallinna.