Pep Guardiola.Foto: AFP PHOTO/PAUL ELLIS
Meistrite liiga
9. aprill 2018, 19:19

Kuidas lõpeb Guardiola ja Manchester City õuduste nädal? Mis saab Salah'st? (1)

Homme õhtul on pall Manchester City ja nende katalaanist peatreeneri Pep Guardiola nurgas. Inglismaa kõrgliiga tänavune valitseja hävis mullu kolmapäeval Meistrite liiga veerandfinaalis Liverpooli vastu täielikult. Sakslasest loots Jürgen Klopp mängis ametivenna meisterlikult üle, tasuks 3:0 võit. Cityl läheb koduväljakul keeruliseks, kuid Pepil on võiduvalem teada - ideaalne sooritus! 

„Poolfinaali jõudmiseks peame mängima perfektse mängu, looma võimalusi ning neid lahendama,“ sõnas Guardiola. „Kõik tingimused peavad perfektsed olema. Me lähme üritama, peame lööma esimese värava ja siis teise. Me ei tohi unustada, et jalgpall on lihtne mäng ja peame keskenduma igale minutile. “ 

„Jumal tänatud - City mängijad on inimesed,“ sõnas Klopp Liverpooli pressikonverentsil, viidates City kahele järjestikusele kaotusele - laupäeval jäädi koduliigas 2:3 alla suurrivaalile Manchester Unitedile. Kusjuures, poolajaks juhiti 2:0. 

Vigastusega vaevleva Liverpooli staari Mohamed Salahi mängukõlblikuse osas tehakse lõplik otsus homme.

"Ma pole 100 protsenti kindel, kas ta saab platsile joosta. Vastus on pigem "jah" kui "ei", aga täna õhtul teeme väikese treeningu ja siis vaatame, kuidas ta seis on," lausus Klopp.

Kahtlane on ka kahe vasakkaitsja Andrew Robertsoni ja Alberto Moreno osalemine. Laupäeval täitis seda positsiooni keskkaitsja Ragnar Klavan. Klopp ei soovinud ka selles küsimuses kõlavaid avaldusi teha. "Mul pole aimugi, kes vasakkaitses mängib. Vähemalt on see hea, et meie mängijate valik on võrreldes laupäevaga laiem," ütles sakslane.