Conor McGregor.Foto: Reuters/Scanpix
Spordivaria
9. aprill 2018, 21:55

Taas pahandusi tekitanud möirapull Conor McGregor postitas kummalise sõnumi (2)

Maailma ilmselt kuulsaim vabavõitleja Conor McGregor naudib pärast trellide tagant naasmist vabadust, aga skandaalid ei jäta teda endiselt maha.

Pärast märatsemist vangikongi kupatatud McGregorit nähti viimati laupäeva õhtul New Yorgis Loew's Regency hotellis. New York Postiga vestelnud ärimees väitis, et tema toa lähedal pesitsenud McGregor "põhjustas pahandusi" ja "käitus lärmakalt". Ärimees ei soovinud oma nime alt ajalehega rääkida.

Täna naasis McGregor üle viie päeva Instagrami ja postitas sotsiaalmeediakeskonda foto, mille allkirjaks oli vaid palvetamise emotikon.

 

🙏

A post shared by Conor McGregor Official (@thenotoriousmma) on

Neljapäeval New Yorgis UFC 223 meediaüritusel vandaalitsema hakanud McGregor oli mõnda aega politsei poolt tagaotsitav, kuniks ta end ise üles andis. Täpne märatsemise põhjus pole teada, kuid on ilmselt seotud sellega, et iirlaselt võeti sama päeva hommikul ära UFC kergkaalu meistrivöö, sest ta polnud 18 kuu jooksul oma tiitlit kaitsnud.

Mees ründas bussi, kus asusid mitmed nimekad MMA-võitlejad. McGregor purustas sõiduvahendi aknad ja USA meedia andmeel sai vigastada Michael Chiesa. Kannatanu viidi lõikehaavadega haiglasse. Kergemaid vigastusi said ka teised.

McGregor viidi politseijaoskonda, aga vabastati 50 000 dollari suuruse kautsjoni vastu.