Martin Milleri (vasakul) löögid võivad selleks hooajaks tehtud olla.Foto: Martin Ahven
Jalgpall
10. aprill 2018, 12:36

VALUS! Flora ja Eesti koondise poolkaitsja hooaeg võib lõppenud olla

Esimesel aprillil kohtumises Tallinna Kalevi vastu vigastada saanud FC Flora äärepoolkaitsja Martin Milleri (20) hooaeg võib läbi olla, sest ees ootab põlveoperatsioon.

Miller käis laupäeval MRT-uuringul, kus avastati, et eesmine ristatiside on katki. Kindel on see, et Millerit ootab ees pikem mängupaus. Nüüd ootab ta endale operatsiooniaega ja siis saab hakata taastumisega tegelema. "Teen vaikselt jalale harjutusi, mis pärast taastumist kiirendaks," lausus ta Soccernetile.

Sama diagnoosi sai sügisel ka freestyle-suusataja Kelly Sildaru, kel jäi seetõttu kogu võistlustalv vahele. Täpne vigastuse ulatus selgub reeglina lõikuslaual, seega on praegu raske prognoosida, kas Millerit võib veel tänavu palliplatsil näha või mitte. Taastumisaja pikkuse rusikareegliks peetakse sportlaste puhul kaheksat kuud.

Tartust pärit Miller on Eesti A-koondist esindanud kaheksas mängus ning löönud ka ühe värava. Viimati tõmbas ta sinise särgi selga märtsi lõpus Armeenias.

Florat jõudis ta tänavu enne traumat aidata viies mängus, mille jooksul lõi kaks väravat ja andis kolm resultatiivset söötu.