Elina NechayevaFoto: Erlend Štaub
Üritused
10. aprill 2018, 15:57

Oi ei! Soome Eurovisioni eelsaade hääletas favoriidi Elina Nechayeva viimasele kohale (43)

Eesti tänavune eurolaulik Elina Nechayeva on juba aegade algusest olnud tänavuse võistluse suurfavoriit. Elinat ennustati kogu võistluse võitjaks juba enne, kui Eestis isegi poolfinaalid käima läksid. Soome Eurovisioni eelsaade hindab meie laulja aga hoopiski viimaseks!

Eurovoix kirjutab, et Soome eelsaates "De Eurovisa" hääletati Nechayeva viimaseks. Õnneks ei ole tegu siiski kogu võistluse viimaseks hääletamisega, sest tegu oli alles eelsaate teise episoodiga - esimeses saates võistles 8 ning teises 9 lugu. Elina laul sai teises episoodis 11 punktiga 9. koha ning jagab praegu 17 laulu hulgas koos Bulgaaria võistluslooga eelviimast ja viimast kohta.

Saates on neli žüriiliiget - Jakob Norrgård, Sofia Finnilä, Erica Back ja Mårten Svartström - kes hindavad kõiki tänavusi võistluslugusid, andes neile hinded vahemikus 1 kuni 10. 

Praeguse seisuga on soomlastel esikohal Iisraeli lugu (39 punkti), teisel kohal aga muidugi soomlaste oma esindaja Saara Aalto (35 punkti). Pronksmedal on praegu Austrial (32 punkti).