Cedric Simmonsi Kalevi-karjäär on ilmselt lõppenud.Foto: Alar Truu
Korvpall
10. aprill 2018, 17:29

Kalev/Cramo tsentri Simmonsi hooaeg on lõppenud, CSKA-mängu eel veel mitu meest rivist väljas

BC Kalev/Cramo korvpallimeeskond sai täna halva uudise: pühapäeval Minski Tsmokiga peetud mängu eel soojendusel jalga vigastanud tsentri Cedric Simmonsi trauma osutus kardetust tõsisemaks, teda enam sel kevadel väljakul ei näe.

"Jah, Simmonsi hooaeg on lõppenud," kinnitas Kalevi peatreener Donaldas Kairys. "See tähendab, et jätkame pikkade osakonnas piiratud, kolme mehe rotatsiooniga. Kui vaja, kasutame lühikese koosseisu korral eesliinis ka Erik Keedust."

Pühapäeval käis Simmonsil talla alt krõks läbi. Täna tehtud uuringutel selgus, et üks kõõlus on rebenenud.

Pikkade osakonnast rääkides märkis Kairys, et tal pole vajadust Keedust sinna pidevalt lülitada. "Kõik järele jäänud pikad (Thomas van der Mars, Kristjan Kangur, Bojan Subotic - toim) on head mängumehed," märkis Kalevi loots.

Keedus peabki mängima "number kolme" kohal, sest Gregor Arbet on ju vigastatud? "Me Kalevis loodame, et näeme Arbetit veel sel hooajal," vastas Kairys.

"Paraku on meil muresid veelgi ning ma ei tea praegu, kellega saan minna homme CSKA vastu. Kolmapäeval peetud mängus Raplaga "puuka" saanud Isaiah Briscoe nädalavahetusel veel ei harjutanud. Kas ta naaseb homseks rivvi, pole teada. Ning täna haigestus Timmu Sokk," lisas Kairys ohates.

Nõnda on praegu rivis ainult kaheksa mängijat: lisaks van der Marsile, Kangurile, Suboticile ja Keedusele veel Branko Mirkovic, Martin Dorbek, Janari Jõesaar ja Madis Soodla.

Kalev võõrustab Moskva CSKAd homme kell 19 Rocca al Mare suurhallis. Hetkel on tegemist Euroopa esiklubiga, sest Euroliiga põhiturniir võideti kindlalt ja esikohta hoitakse ka Ühisliigas. Eile alistas CSKA võõrsil Nižni Novgorodi 104:90, reisis täna Tallinna ja juba ka harjutas siin.