Pep Guardiola (vasakul) ja Antonio Lahoz.Foto: Phil Noble/Reuters/Scanpix
Meistrite liiga
11. aprill 2018, 09:33

Pep Guardiola süüdistas pärast kaotust kohtunikku (7)

Eile õhtul jalgpalli Meistrite liiga veerandfinaali korduskohtumises kodus Liverpoolile 1:2 kaotanud ja konkurentsist pudenenud Manchester City peatreener Pep Guardiola kritiseeris pärast kohtumist teravalt peakohtunikuna õigust mõistnud Antonio Lahozi.

Guardiola saadeti juba poolajapausil tribüünile, sest Lahozile ei meeldinud tema käitumine enne duširuumi siirdumist. "Ma ei solvanud teda. Lihtsalt ütlesin, et Leroy Sane värava oleks pidanud ära lugema. Seal polnud suluseisu. Kui (Liverpooli poolkaitsja) James Milner talle palli ette mängis, ei saa suluseisu olla. See oli värav," lausus Guardiola mängu järel The Telegraphi vahendusel.

Guardiolal oligi õigus, sest kaadrid näitavad, et pall jõudis Saneni tõepoolest Milnerist. See värav oleks City 2:0 juhtima viinud ja üldseisu 2:3 peale vähendanud.

Guardiola andis lisaks taas mõista, et tal on Lahoziga varemgi probleeme olnud. "Ta on selline kohtunik, kes näeb asju teisiti kui kõik muud inimesed. Talle meeldib olla teistsugune, talle meeldib olla eriline," ütles ta.

Sellegipoolest tunnistas Manchester City loots, et Liverpool vääris kohta nelja parema seas. "Loodan, et nad esindavad Inglismaad poolfinaalis hästi. Tegu on esmaklassilise meeskonnaga, kellel on suurepärane treener (Jürgen Klopp)."