Pettunud Andres Iniesta.Foto: ALBERTO LINGRIA
Meistrite liiga
11. aprill 2018, 10:24

Kümnendi õudsaim õhtu? Barcelona uskumatu kaotus pani legendaarse kapteni nutma

Barcelona jalgpallimeeskonna ootamatu pudenemine Meistrite liigast põhjustas klubi fännide, mängijate ja treenerite seas korraliku šoki. Veerandfinaali avamäng AS Roma vastu võideti 4:1, aga eile kaotati võõrsil 0:3 ja seega on eurohooaeg läbi.

Esmalt võttis sõna Barcelona peatreener Ernesto Valverde. "Me ei suutnud Romale mingit vastust anda. Kõik läks nende tahtmist mööda. Mina vastutan kaotuse eest. Kõik on minus kinni. Loodan, et kaotus ei mõjuta meid tulevikus, aga meie jaoks on see loomulikult suur löök," vahendas tema sõnu Marca.

Keskväljamees Sergio Busquets ütles, et tema pole Barcelona karjääri jooksul (alates 2008. aastast) nii valusat kaotust veel saanud. "See on kõige suurem löök, eriti seetõttu, kuidas see juhtus. Viimasel kahel hooajal oleme Euroopas võõrsil väga kehvad olnud. Kui tahame Meistrite liigat võita, peame midagi muutma," lausus ta.

Kapten Andres Iniesta märkis, et tegu võis olla tema viimase matšiga Meistrite liigas. "Sellepärast teeb väljalangemine veelgi rohkem haiget. Keegi ei arvanud, et me jääme kokkuvõttes alla, sest saime avamatšis suure edu sisse," sõnas 33aastane poolkaitsja pisarate saatel.

Suure tõenäosusega hakkab Iniesta tuleval hooajal mängima kas USAs või mõnes rikkas Aasia klubis.