Erik KeedusFoto: Martin Ahven
Korvpall
11. aprill 2018, 13:36

HULLUMAJA: Erik Keedus vigastas tõsiselt põlve, Kalev/Cramo read ülihõredad (1)

Eesti korvpallimeistrivõistluste suursoosiku ja põhiturniiri ülikindla võitja BC Kalev/Cramo kohale on tõusnud süsimustad pilved. Üks mängija teise järel langeb rivist, treeningul vigastas põlve Erik Keedus.

"Vigastus on tõsine, kuid täpset diagnoosi me veel ei tea," tõdes Kalevi mänedžer Kaarel Sibul. Täna õhtul kohtub Kalev Ühisliigas Moskva CSKAga, kuid asi pole ainult selles mängus - hooaeg on vaja lõpuni vastu pidada, Eesti liiga otsustavad seeriad algavad mai teisel poolel.

Teatavasti selgus eile, et tallaaluse kõõluse rebestamise tõttu on lõppenud ameeriklasest keskmängija Cedric Simmonsi hooaeg. Paar nädalat tagasi vigastas säärelihast Gregor Arbet ning kui esialgsete kahtluste kohaselt pakuti, et temagi sel hooajal enam mängida ei saa, siis eile märkis peatreener Donaldas Kairys, et loodetavasti ikkagi saab.

Lisaks on lühemat aega rivist väljas nädal tagasi mängus Raplaga "puuka" saanud Isaiah Briscoe. "Tema osalemine CSKA vastu selgub päeva jooksul," kommenteeris Sibul.

Ning haigestunud on Sten-Timmu Sokk, keda täna hommikul treeningul polnud ja keda tõenäoliselt ka õhtul ei näe.

Nii on Kalevil CSKA vastu saata seitse tervet mängijat: Branko Mirkovic, Martin Dorbek, Janari Jõesaar, Kristjan Kangur, Bojan Subotic, Thomas van der Mars ja Madis Soodla.