Juventuse mehed nõuavad peakohtunikult õigust. Foto: STRINGER
Jalgpall
11. aprill 2018, 23:43

TÄIE RAHA EEST! Madridi Real pääses katastroofist viimasel hetkel, ülivihane Buffon rääkis välja punase kaardi (6)

Jalgpalli Meistrite liigas peeti täna õhtul kaks viimast veerandfinaalkohtumist. Koha nelja parema hulgas kindlustasid Müncheni Bayern ja Madridi Real. 

Kuigi mõlemad eelnimetatud olid tänaste matšide eel suursoosikud, siis midagi kergelt kummalegi ei tulnud. 

Realil oli möödunud nädalast võõralt väljakul Juventuse vastu käes üsna turvaline 3:0 edu. Matš algas aga parajalt külma dušiga, sest juba teisel minutil viis Mario Mandžukic itaallased juhtima. Võõrustajad said aga üsna kiiresti mängu sisse, kuid häid olukordi ei realiseeritud.

Kümmekond minutit enne poolaja lõppu oli hoopis taaskord resultatiivne Mandžukic, kes teise peaga löödud väravaga Juventuse 2:0 juhtima viis. See tähendas, et Torino klubi lahutas lisaajast üks ning edasipääsust kaks tabamust. 

Pärast riietusruumidest naasmist piisas umbes veerand tunnist, kui külalised oma tahtmise said. Reali väravavahi Keylor Navase jämeda eksimuse järel jäi Blaise Matuidil üle pall vaid tühja võrku suunata ja Juventus 3:0 ette viia. 

Eriti tuliseks läksid kohtumise viimased minutid. Teisel lisaminutil kukkus Juventuse kastis Reali mängija ning määrati penalti. Vanameister Gianluigi Buffon läks selle peale nõnda vihaseks, et rääkis endale välja punase kaardi. 

Pika jagelemise peale sai Cristiano Ronaldo lõpuks seitsmendal lisaminutil lööma minna ning realiseeris penalti. Dramaatilise matši tulemusena pääses poolfinaali ikkagi Real. 

Samal ajal peetud kohtumises võõrustas Bayern võõrsilt saadud 2:1 edust Sevillat. Koduväljakul reeglina suurepäraselt mängivad sakslased ei löönud avapoolajal väravat, mis on nende puhul üsna haruldane. Aga kuna ka vastane hoiti kuival, püsis kõik nende kontrolli all. 

Ülejäänud 45 minutit kulgesid sarnases rütmis. Bayern oli üritavamaks pooleks, kuid väravani ei jõudnud. Pinget mängu ei tekkinud, sest võõrustajad nullisid ka Sevilla võimalused. Nõnda lepitigi väravateta viigiga. 

Eile kindlustasid koha nelja parema hulgas AS Roma ja Liverpool. Poolfinaalpaarid loositakse reedel.