Kohtunik Michael Oliver näitab Gianluigi Buffonile punast kaarti.Foto: AP/Scanpix
Jalgpall
12. aprill 2018, 09:36

Tulivihane Buffon nimetas kohtunikku mõrtsukaks: tal on südame asemel prügikast! (3)

Jalgpalli Meistrite liiga veerandfinaali kordusmäng Madridi Reali ja Torino Juventuse vahel lõppes skandaalsel moel, kui lisaminutil määras kohtunik Michael Oliver Juventuse väravasse penalti, eemaldas kollkipper Gianluigi Buffoni, Cristiano Ronaldo lõi 1:3 ja aitas sellega Reali edasi.

Nädal tagasi oli Real Itaalias võitnud 3:0, kuid eile pääses sama skooriga juhtima juba Juventus. Kui normaalaeg lõppenuks selle tulemusega, järgnenuks lisaaeg. Ning legendaarne Buffon oli vihasem kui kunagi varem.

"See olukord oli kümnendik penaltist. Tean, et kohtunik nägi olukorda, see oli kaheldav otsus," vahendas Buffoni poolt meediaväele räägitut Daily Mail. "Sa ei saa sel hetkel, 93. minutil võtta vastu niisugust kaheldavat otsust, kui avamängus oli meile jäetud selge penalti andmata (Juan Cuadrado vastu tehtud viga - toim). Meeskond andis endast kõik ning inimene ei tohi seda unistust ära võtta."

Buffon purskas: "Tal on rinnus südame asemel prügikast. Kui sul pole iseloomu niisuguses mängus niisugusel staadionil väljakule tulemiseks, siis mine istu koos naise ja lastega tribüünile, joo Sprite'i ja näri krõpse. Sa ei tohi ühe meeskonna unistusi purustada. Oled mõrtsukas, kui võtad vastu otsuseid, nagu kaks viimast kohtuniku poolt vastu võetut olid."

Puurivaht tunnistas, et Real vääris kahe mängu kokkuvõttes edasipääsu ja soovib neile edasiseks parimat, kuid lisas: "Objektiivselt võttes väärisime vähemalt lisaaega."