Jeff HornacekFoto: Adam Hunger / USA Today Sports / Scanpix
Korvpall
12. aprill 2018, 16:29

NBA põhihooaja lõpuga sai läbi ka kahe peatreeneri ametiaeg

Ööl vastu tänast leidis oma lõpplahenduse korvpalliliiga NBA põhiturniir. Kui 16 vingemat kossusatsi jätkavad oma teekonda Larry O'Brieni-nimelise trofee suunas, siis 14 meeskonna jaoks oli eile tegemist hooaja viimase mänguga. 

Viimaseks kohtumiseks jäi see ka kahele peatreenerile, sest nii idakonverentsis 11ndana lõpetanud New York Knicks kui ka 15ndas platseerunud Orlando Magic otsustasid seniste lootsidega lepingud lõpetada. 

Jeff Hornacek sai Knicksi eesotsas tegutseda kaks aastat ning kui mullu jäi tema saagiks 31 võitu (82st), siis tänavu oli number kahe võrra väiksem.

Tunnustatud korvpalliajakirjaniku Adrian Wojnarowski hinnangul on kõige tõenäolisemad kandidaadid sellele tööle endine Golden State Warriorsi loots Mark Jackson, hetkel Darüssafakaga EuroCupi kuld jahtiv David Blatt ning David Fizdale. 

Jeff Hornacek Foto: Adam Hunger / USA TODAY Sports / Scanpix

Frank Vogelil lasti Orlando eesotsas tegutseda samamoodi vaid kaks aastat. Endise Pacersi juhendaja võitis tänavu vaid 25 mängu (82st), mullu oli sama number 29.

Frank Vogel. Foto: Jasen Vinlove / USA Today / Scanpix

Läänekonverentsi play-off paarid:
Houston Rockets [1] - Minnesota Timberwolves [8]
Oklahoma City Thunder [4] - Utah Jazz [5]
Portland Trail Blazers[3] - New Orleans Pelicans [6]
Golden State Warriors [2] - San Antonio Spurs [7]

Välja jäänud meeskonnad: Denver Nuggets, Los Angeles Clippers, Los Angeles Lakers, Sacramento Kings, Dallas Mavericks, Memphis Grizzlies, Phoenix Suns.

Idakonverentsi play-off paarid:
Toronto Raptors [1] - Washington Wizards [8]
Cleveland Cavaliers [4] - Indiana Pacers [5]
Philadelphia 76ers [3] - Miami Heat [6]
Boston Celtics [2] - Milwaukee Bucks [7]

Välja jäänud meeskonnad: Detroit Pistons, Charlotte Hornets, New York Knicks, Brookly Nets, Chicago Bulls, Orlando Magic, Atlanta Hawks.