Usain Bolt Dortmundi Borussia treeningul.Foto: PATRIK STOLLARZ
Jalgpall
13. aprill 2018, 13:00

Usain Bolt: kõik arvavad, et teen nalja, aga tahan päriselt jalgpalluriks saada (2)

Eelmisel suvel oma imelisele kergejõustiku karjäärile joone alla tõmmanud Usain Bolt proovib nüüd kätt jalgpallis. Kui kohati tundub tegemist lihtsalt väikse vimkaga, siis mees ise võtab asja tõsiselt.

Veidi aega tagasi tegi Bolt mõned trennid koos Saksamaa jalgpalli tippklubi Dortmundi Borussiaga. Varsti on jamaicalasel aga plaan uuesti nendega liituda ja sel korral juba pikemalt harjutada. 

"Mulle on see väga tähtis," vahendab Eurosport endise sprinteri sõnu. "Kõik arvavad, et ma lollitan ja teen nalja. Aga tegelikult lähen paari nädala pärast Dortmundi ja treenin meeskonnaga kolm nädalat, et näha, millisel tasemel olen." 

Ta jätkab: "Nii et keskendud täielikult jalgpallile, sest see on väljakutse, mida tahan ületada. Tahan endale eluks uusi sihte ja fokuseerin end sellele." 

Viimati Saksamaal käies näitas Bolt korralike liigutusi. "Nad olid esimese testimise järel imestunud," räägib maailma kiireim mees. "Nad ei uskunud, et mängu nii hästi jagan. Usun, et saan jalgpalliväljakul hakkama, sest olen väga kõva töötaja. Olen sihikindel ja tean, mida tahan."