Nicole Scherzinger.Foto: MAVRIXONLINE.COM / Scanpix
Kõmu
14. aprill 2018, 13:44

MURDJA! Williamsi ja Šarapovaga semminud Bulgaaria tennisetäht jäi pidama imekauni lauljatari juures (4)

Bulgaaria tennisisti Grigor Dimitrovi karjääri parim koht meeste maailma edetabelis on kolmas, kuid isiklikus elus on tal ette näidata veelgi vägevam CV.

26aastase mehe esimene kuulsusest pruut pärineb juba 2012. aastast, mil ta semmis Serena Williamsiga. Neid viis kokku ühine treener Patrick Mouratoglou, kuid kui Dimitrov juhendajat vahetas, jättis ta väidetavalt maha ka Williamsi.

Serena Williams. Foto: Sipa USA / Scanpix

Sama aasta lõpus algas romanss maailmakuulsa Venemaa kaunitari Maria Šarapovaga. Paar püsis küll pikalt koos, kuni 2015. aastal otsustas Dimitrov tennisele keskenduda ja naistega mitte tegemist teha. „Meie teed läksid lahku, kuid kogesime imelisi hetki. Soovin talle õnne ja edu nii elus kui tennises,“ teatas bulgaarlane.

Maria Šarapova elas Dimitrovile tihti tribüünidel kaasa. Foto: Reuters / Scanpix

Fookus püsis mõnda aega tennisel, kuid peagi ristus mehe teekond imekauni lauljanna Nicole Scherzingeriga, kes oli äsja lõpetanud suhte vormelipiloodi Lewis Hamiltoniga. Dimitrovi ja endise Pussycat Dollsi solisti armastus püsib tänase päevani.

Mullu võitis Dimitrov ATP finaalturniiri ja pärast triumfi jagus kiidusõnu ka sõbratari suunas: „Tema toetus on olnud suurepärane. Need kaks nädalat olid mu elu parimad.“

Grigor Dimitrov. Foto: USA TODAY / Scanpix