Klay Thompson (paremal) viskas Golden State Warriorsi võidule. Foto: Ben Margot
Korvpall
15. aprill 2018, 10:11

FOTO JA VIDEOD | NBA play-off´i esimese mängu algus lükkus lekkiva katuse tõttu edasi, favoriidid ei vääratanud

Läinud ööl tehti korvpalliliigas NBA algust play-off´i mängudega. Esimesed lahingud suuri üllatusi ei pakkunud. 

Huvitav intsident oli Torontos, kus kohalik Raptors võõrustas Washington Wizardsit. Paraku ei pidanud Air Canada Centre´i spordisaali katus lumele vastu ning hakkas lekkima. Seetõttu tuli kohtumise algust edasi lükata, kuniks probleem kõrvaldatud. 

Väike viivitus aga võõrustajaid rivist välja ei viinud. Idakonverentsis esimese asetuse saanud Raptors alistas Wizardsi 114:106 ning pääses nelja võiduni mängitavat seeriat 1:0 juhtima. Külalisi ei päästnud ka John Walli 23 punkti ja 15 resultatiivset söötu. 

Kõige pingelisem lahing peeti Portlandis, kus kohalik Trailblazers pidi tunnistama New Orleans Pelicanis 97:95. Kusjuures see oli mängudeõhtu ainus kohtumine, kus madalam asetusega satsil õnnestus alistada kõrgem. 

Suur roll oli võidus Anthony Davisel, kes viskas 35 punkti, hankis 14 lauapalli ja tegi 4 viskeblokeeringut. 

Üsna muretu õhtu oli valitseva meistri Golden State Warriorsi jaoks. Koduväljakul alistati kindlalt 113:92 San Antonio Spurs. Vähemalt play-off´i avaringis peab GSW läbi ajama ilma Stephen Curryta, keda segab vigastus. 

Liidritest siiski Golden State´il puudust pole. Eilses kohtumises kerkis parimaks Klay Thompson, kes viskas 27 punkti, tabades sealjuures kaugviskeid 6/5. 

Kõige veenvama esituse tegi paljudest noormängijatest koosnev Philadelphia 76ers. Koduväljakul alistati ülikindlalt 130:103 Miami Heat. 

Sel korral paugutasid 76ersi võidule aga hoopis vanameistrid J.J Redick ja Marco Bellinelli, visates vastavalt 28 ja 25 punkti. Ära tasub märkida ka 21aastane Ben Simmons, kelle arvele jäi 17 punkti, 9 lauapalli ja 14 resultatiivset söötu.