Transi treener joonekohtunikuga "aru pidamas."Foto: kuvatõmmis
Jalgpall
15. aprill 2018, 12:05

VIDEO | TOHOH! Platsilt minema saadetud Transi treener tahtis joonekohtunikult lipu käest rebida

Eesti jalgpalli meistrivõistlustel pidasid eile tulise lahingu Tartu Tammeka ja Narva Trans. Kohtumine lõppes 1:1 ning intriigi jagus kuhjaga. 

Kohtumise 65. minutil otsustas peakohtunik Kristo Külljastinen tribüünidele saata Transi peatreener Adiam Kuziaev. Viimane nõudis väljaku ääres liiga kõvahäälselt õigust, astudes isegi platsile. 

Samal ajal kui Kuziaev lahkumas oli, lõi Trans värava, kuid äärekohtunik tõstis suluseisu märgiks lipu. Tulivihane treener oli juhuslikult õigusemõistja kõrvale sattunud ning hakkas talt lippu käest rebima. Mees rahustati lõpuks maha. Siiski on oodata, et teda ootab üsna krõbe karistus. 

Vaata videost, mis täpsemalt toimus (alates 1.46): 

1:0 eduseisus olnud Transi jaoks läksid aga asjad veelgi hapumaks. 75. minutil teenis Igor Ovsjannikov teesklemise eest teise kollase ja ühtlasi punase kaardi. Tartu kasutas oma võimaluse ära ja Kaspar Pauri 85. minuti tabamus tegigi lõppseisuks 1:1. 

"Kohtunik kadus kahjuks ära... ma ei teagi, kuidas öelda. Täielik jama oli väljaku peal. Ma arvan, et see rikkus meie mängu ja üldiselt teine poolaeg ei olnud nii hea nagu esimene," lausus Transi väravavaht Artur Kotenko mängu järel Soccernet.ee-le