Jürgen KloppFoto: Reuters/Scanpix
Jalgpall
17. aprill 2018, 11:26

Jürgen Klopp: loodetavasti on Klavan nüüd lõplikult tagasi

Liverpooli jalgpallimeeskonna peatreener Jürgen Klopp andis klubi meediakanalile intervjuu, kus rääkis muuhulgas Ragnar Klavani tervisest.

Möödunud reedel, päev enne liigamängu Bournemouthiga teatas Klopp, et eestlasega pole kõik korras ("ta tundis midagi lihases"). Ometi sekkus Klavan Dejan Lovreni vigastuse tõttu 83. minutil platsile.

"Raggy oli valmis," lausus Klopp nüüd LFCTV-le. "Enne mängu ta tõesti tundis midagi [lihases]. Rääkisime sellest pärast City mängu (möödunud teisipäeval - toim.), testisime teda enne Bournemouthi matši ja ta ütles "okei, võin platsile minna".

Loodetavasti on ta nüüd lõplikult tagasi. Loodetavasti [kaitsja] Joe Gomez naaseb ja ka teisi ei vaeva tõsised hädad. Meil on käsil intensiivsed ajad."

Liverpool pidas vahemikus 31.03. - 14.04. ehk 14 päeva jooksul viis matši, nende seas Meistrite liiga veerandfinaalid Manchester City vastu. Edasi ei lähe kergemaks, sest alates laupäevast peetakse taas kahe nädala jooksul viis mängu, sealhulgas Meistrite liiga poolfinaalid AS Romaga.