Neymar on vigastusele vaatamata positiivne. Foto: NELSON ALMEIDA
Jalgpall
18. aprill 2018, 10:21

Neymari vigastuspaus kestab veel kuu: loodan MMiks hiilgavas vormis olla

Brasiilia vutitäht Neymar peab palliplatsilt eemale jääma veel kuuks ajaks, kuid loodab juunis algavaks MMiks siiski heasse vormi jõuda. 

Eelmisel suvel 222 miljoni euro eest PSG meeskonnaga liitunud ründaja sai vigastada 25. veebruaril. Jalatrauma ostus nii tõsiseks, et vaja läks operatsiooni, mis omakorda tähendas pikka mängupausi. Nüüd on selge, et mai keskel peaks Neymar tagasi platsil olema. 

"Mulle tehakse 17. mail viimane ülevaatus, seejärel olen igasugustest piirangutest vaba," rääkis brasiillane BBC-le. "Mind vaadati eelmisel nädalal üle ja taastumine oli läinud ideaalselt. Loodan, et ka edaspidi jätkub kõik samamoodi, siis saan muretult platsile tagasi." 

Enne vigastust oli Neymar hiilgavas hoos. Prantsusmaa kõrgliigas sai ta 20 mänguga kirja 19 väravat ning 13 resultatiivset söötu. Vutitäht saab taas piiramatult treenima hakata kuu enne Brasiilia MMi avamängu. Kas nõnda kiiresti on võimalik heasse vormi saada?

"Loodan MMile minna hiilgavas vormis," ütles Neymar. "Olen vigastuse päevast saati saanud igapäevaselt taastusravi. Alates sellest päevast, kui saan taas korralikult treenima hakata, pingutan rohkem kui kunagi varem, sest olen MMi oodanud aastaid ja nüüd on unistus nii lähedal."