Korvpalli meistriliiga suurim punktikütt (17,83 silma) Nolan Cressler Raplat veerandfinaalseeria avamängus aidata ei saa. Foto: Martin Ahven
Korvpall
18. aprill 2018, 11:00

Rapla ja Kalev/TLÜ alustavad veerandfinaalseeriat oluliste lülideta

Korvpalli meistriliiga play-off jätkub täna Raplas, kus kohalik meeskond võõrustab Tallinna Kalev/TLÜ-d. 

Omavahel kohtuti põhiturniiri viimases mängus täpselt neli päeva tagasi. Siis jäi kindlalt peale Rapla 94:64 (52:30). Mõlemal pool oli olulisi puudujaid. Rapla pidi siis ja peab ka täna hakkama saama Gregor Ilvese (põlv, KMLi hooaeg läbi) ja Nolan Cresslerita (selg). Kalev/TLÜ-l ei teinud kaasa Djordje Dzeletovic ja Kaido Saks. 

Rapla meeskonna mänedžer Jaak Karp kinnitas, et Cressler täna väljakule ei jookse: "Nolani seis läheb järjest paremaks, kuid tänasest mängust jääb ta kõrvale."

Laupäevases mängus sai viga ka Kalev/TLÜ raudvara, mängujuht Kristo Saage, kes viidi traumapunkti. Meeskonna mänedžer Oliver Läll sõnas täna varahommikul Basket.ee-le, et arstid murde ei tuvastanud ja tänasele mängule ta siiski üles antakse.

"Seda, kas Saage täna ka väljakule jookseb, otsustatakse mängueelsel soojendusel. Pigem siiski mitte," kommenteeris Läll. Saksa seisund lubab klubi esindaja sõnul pigem mängida, Dzeletovic jääb suure tõenäosusega mängust eemale. Varasemalt oli selge, et Kalev/TLÜ teise mängujuhi Tom Kaldre hooaeg on vigastuse tõttu lõppenud.

Raplas pannakse täna pall mängu kell 19.