Foto: Pixabay
Maailm
22. aprill 2018, 08:58

TÕELINE FILMIFÄNN: mees kehtestas naisele kinoseansi ajaks ranged reeglid (11)

„Tasujad: Igaviku sõda“ on Marveli värske superkangelaste film, mida järgmisel nädalal ruttavad kindlasti vaatama ka tuhanded Eestimaa raud- ja ämblikmeeste fännid. Üks inglisekeelne fantaasiamärulihull on oma daamile rangelt sõnad peale lugenud, et too kauaoodatud seanssi kuidagi ei häiriks.

BoredPanda vahendab, et keegi tundmatu meeskodanik kehtestas kinno kutsutud naisterahvale tekstivestluses järgnevad reeglid:

„1. Ostan enne filmi sulle ükskõik mida. Kommi, popkorni, juua, isegi hotdogi. Aga filmi ajal ei tohi sa midagi nõuda.

2. Ei mingit rääkimist filmi ajal, minu tähelepanu ei tohi mujale viia. Sul on küsimusi? Pane need kirja ja ma vastan siis, kui film on läbi.

3. Ei mingit käest kinnihoidmist, sest see viib mu tähelepanu mujale ja jään ilma asjadest, mille nägemist olen oodanud kümme aastat. Hellused hoia kõige viimaste tiitrite ajaks. Musitamine läheb ka arvesse.

4. Kui põhikangelane sureb, siis nutame koos. Kui sa ei nuta, siis lähed koju. Tahan, et sa sellesse panustaksid.

5. Kui sa kinoskäigu ära jätad, siis vajan 24 tundi etteteatamisaega, et saaksin sind asendada sobiva kaasvaatajaga, kõige tõenäolisemalt Jesse’ga. Kui loobud viimasel hetkel ja pean filmi üksi vaatama, siis võtab sinuga ühendust minu advokaat.

6. Kui mingi hull kutt tahab saali tormata ja inimeste pihta tulistades filmi rikkuda, siis pean ta kiiresti maha võtma ja teda kontrolli all hoidma. Politseisse helistamisega oota filmi lõpuni. Ma ei taha, et mingi mürgel filmivaatamist segaks.

Nende reeglite järgimine toob pärast filmi kaasa visiidi sinu lemmik-jäätisekohvikusse. Kas on küsimusi?“