Tanel Kangert.Foto: Martin Ahven
Jalgrattasport
18. aprill 2018, 22:25

Tanel Kangert saab dopingukontrollidest isiklikku ja otsest kasu

Jalgrattur Tanel Kangert kirjeldas oma blogis viimase kuu tegemisi.

"Kuu on piisavalt pikk aeg, et teha kokkuvõte möödunust. Näiteks sai vahepeal talvest kevad, võistlusperioodist sai aeg keskenduda treeningutele ning vaatamata pingetele ja ärevatele aegadele maailmas jätkas OMXT börsiindeks traditsioonilist liikumist külgsuunaliselt. Ehk siis mõni asi ei  muutu kunagi, raputa ja kanguta palju tahad.

Head aega veetsin nii Eestis, kus sain peale Tirrenot veidi hinge tõmmata, kui ka Tenerifel, kuhu suundusime meie Giro d`Italia pundiga kaheks nädalaks treenima. Numbrimaagiast lähtudes nägi Teide laager välja järgmine: 15 päeva, 2100m merepinnast, treeningtunde 61h, distants 1763 km, treeningkordi 17, tõusumeetreid 40817m, loetud raamatuid 3, söödud magustoite 2, dopingukontrolle 1.

Viimastest on peale selle, et nad meie ala puhtamana hoiavad, veel üks isiklik ja otsene kasu ka see, et saan mugavalt ja tasu maksmata oma verenäite näha. Laagri lõpus tehtud kontrolli tulemustest ei paistnud veel mingeid positiivseid muutusi välja. Arvan, et treeningkoormused oli küllaltki suured ja mäestiku- ning treeninguefekt avaldub hiljem. Ja parem oleks kui Girol," kirjutas ta.

Loe edasi Kangerti blogist.