Mariah Carey Foto: AP/Scanpix
Inimesed
19. aprill 2018, 12:06

Mariah Carey esindaja ahistamissüüdistusest: endine mänedžer vallandati, sest ta ei teinud oma tööd efektiivselt (1)

Endine mänedžer Stella Bulochnikov süüdistab lauljanna Mariah Careyt seksuaalses ahistamises ning nüüd on ka Carey esindaja otsustanud süüdistustele vastulause anda, vahendab People

"Stella Bulochnikov vabastati Mariah' mänedžeri kohalt, kuna ta ei suutnud teha oma tööd efektiivselt ning teenindas oma klienti halvasti. Stellaga ei olnud sõlmitud töölepingut. Ta on levitanud valejutte kõigile meediaväljannetele, mis on nõus neid avaldama. Me ei vasta valedele ja ähvardustele." Endise mänedžeri advokaadid ajakirjale vastanud ei ole. 

Stella Bulochnikov Foto: Vida Press

Carey ja Bulochnikov töötasid koos kolm aastat ning lõpetasid töösuhte möödunud sügisel. Bulochnikov süüdistab Carey't USA kodanikuõiguste seaduse ning õiglase palkamise ja elukohaõiguse rikkumises, aga ka lepingu rikkumise ning seksuaalses ahistamises. Eksmänedžer väidab, et lauljanna ilmus sageli tema ette ihualasti. Veel kinnitab Bulochnikov, et Carey pruugib narkootikume.

Bulochnikov nõuab kahjutasu ja intresse ning ütleb, et Carey võlgneb talle raha, kuna mänedžer vallandati kolmeaastase lepingu keskel. Carey esindaja ütleb ka, et Bulochnikovi advokaat on esimene, kes on nõustunud tema nimel astuma edasisi samme. "Varasemad kolm advokaati keeldusid seda tegemast."

Lauljatar paljastas hiljuti, et on juba 17 aastat elanud bipolaarse häirega, mis diagnoositi tal aastal 2001, kui Mariah füüsiliselt ja vaimselt niimoodi kokku varises, et ta tuli haiglasse viia.