Juhani ja Ameerika rulataja Nyjah HustonFoto: instagram.com/juhanisarglep
Inimesed
19. aprill 2018, 12:45

Rännumees Juhani Särglep kohtus Californias Snoop Dogg'i ja Kendall Jenneriga (1)

"Tunne oli, nagu oleks üritusel oma vanade tuttavattega. Kõik olid avatud ja lõbusad. Kõikidesse inimestesse võiks suhtuda austusega, hoolimata nende sotsiaalsest staatusest," räägib rännumees Juhani Särglep, kellel õnnestus maailmakuulsa Coachella festivali raames kohtuda paljude maailmastaaridega.

Juhani räägib, et osales oma kihlatu Katri Palmiga nädalavahetusel Californias peetud Revolve Festivalil, mis oli riidebrändi Revolve privaatne kahepäevane üritus ning ühtlasi Coachella festivali eelfestival. "Tegu oli privaatse kahepäevase üritusega, kus olid ainult kutsetega külalised. Paralleelselt toimus veel mitmeid privaatpidusid, mis suuruselt meenutavad suviseid festivale Eestis. Sattusime ka Rihanna peole," seletab Juhani.

Juhani ja Katri olid palgatud festivalist tegema ametlikku järelfilmi. "Kui tegeled sisuturundusega, on oluline enda jaoks kindel stiil paika panna ja sotsiaalmeedias järjepidevalt aktiivne olla. Meie varasemate tegemiste, paljude reiside ja paljude visuaalsete tööde kaudu on meie tegemisi maailmatasemel avastatud. Üks asi viib teiseni," sõnab Särglep. 

Festivalil oli Juhanil ja Katril võimalus kohtuda ka paljude maailmakuulsate staaridega. Suurem osa külalistest oli seotud sotsiaalmeedia ja meelelahutusega, kuid paaril õnnestus kohtuda näiteks Kendall Jenneri, Snoop Dogg'i, Alessandra Ambrosio, Winnie Harlow' ja RickRossiga. "Kõige ägedam emotsioon jäi Snoop Dogg'ist," sõnab Juhani. "Ta oli tõeliselt chill ja ülimalt lahe karakter. Mul on tema ja ta muusikaga isiklik side. Artistid, kes laval käisid, ei tulnud sinna ainult esinema, vaid osalesid festivalil, nagu kõik teisedki külalised."

Juhani ütleb, et Revolve Festival jättis neile mõlemale kustumatu mulje. "Need emotsioonid saadavad meid veel pikalt." Kas noortel ka pidutsemiseks aega jäi või tehtigi ainult tööd? "Videoloome ja sisuturundus on puhtalt meie töö. Teeme seda professionaalselt ja üle maailma ning selle kõrvalt ei ole võimalik pidutseda," sõnab ta.