Liverpooli peatreener Jürgen Klopp Foto: Sipa / Scanpix
Jalgpall
19. aprill 2018, 12:44

Jürgen Klopp: kui kõik teised peale Salah' läheks alasti trenni, ei paneks meedia seda tähelegi!

Liverpooli jalgpallimeeskond on Meistrite liiga poolfinaali ootuses ning heatujuline peatreener Jürgen Klopp oli ajakirjanike ette astudes taas oma sõiduvees.

Klopp teatas naljatoonil, et kui kogu tiim peale Mohamed Salahi läheks treeningule alasti, ei paneks keegi ajakirjanikest seda tähele, sest nende pilgud on ainult sel hooajal juba 40 väravat löönud egiptlasest ründestaaril. 

"Tiim hoiab tõeliselt hästi kokku ja kõigile meeldib Mo'd ümbritsev tähelepanu," vahendas Kloppi sõnu Daily Mail. Ta jätkas: "Kui läksime enne Man Cityga peetud Meistrite liiga mängu treeningule, ütlesin: läheme väljakule alasti, sest keegi ei pane seda tähele - nad vaatavad ainult Mo'd.

See ei tekita meile probleemi. Mo omakorda on teistele tänulik. Nüüd lähem Rooma. Ma ei arva, et ta saab seal vähem tähelepanu, aga kõik on kombes.

Poisid on loonud suurepärase sisekliima, edukates meeskondades on see alati hea. Mõnes teises tiimis võivad olla väga head mängijad, kuid mitte meeskonda."

Liverpool võõrustab Romat esimeses poolfinaalmängus eeloleval teisipäeval. Ülehomme aga kohtutakse Inglise liigas West Bromwichiga.