Hetk avaringi ühest kesksest mängust Flora - Levadia.Foto: Tiina Kõrtsini
Jalgpall
19. aprill 2018, 15:41

Jalgpalliliiga püüab publikut kampaaniaga "Staadionil näeme!" (1)

Koduses jalgpalli meistriliigas on ees ootamas teise ringi kohtumised, mida tänavu tutvustab kampaania „Staadionil näeme!“

"Jalgpall – see on perekond ja sõbrad, võimsad emotsioonid ja kustumatud mälestused! Staadionil on äge! Jalgpall on elustiil! Staadion on kohtumispaik, kus sõbrad ja pere kohtuvad, et elada kaasa oma lemmikklubile ja parimale eesti klubijalgpallile," rõhutab jalgpalliliit pressiteates

"Premium liiga teises ringis on tähelepanu inimestel, kes käivad staadionil mänge vaatamas ja kaasa elamas. Just nemad on need, kes loovad staadionil selle erilise atmosfääri, elades kaasa ja toetades oma lemmikuid nii võidulainel kui kaotuskibeduses. 

Kampaania peamisteks märksõnadeks on kevad ja uus energia, mis viib rahva staadionile. Mängijatest on fookuses populaarsed jalgpallurid, keda publik teab hästi ning kes toob kodukandi inimesed meeskonnale kaasa elama.

Teise ringi avamängus kohtuvad reedel kell 19.30 Tartu Tammeka – Pärnu Vaprus. Laupäeval kell 13 võõrustab FC Kuressaare Nõmme Kaljut ja Viljandi Tulevik FC Florat. Kell 16 alustavad Narva Trans – Tallinna Kalev. Vooru lõpetab pühapäevane kohtumine Järvamaal, kell 15 kõlab mängu Paide Linnameeskond – Tallinna FCI Levadia avavile.

Tabelit juhivad Levadia ja Nõmme Kalju võrdselt 20 punktiga. Järgnevad Flora ja Tammeka 16 ning Trans 15 punktiga. 

"Tule ja ole osa jalgpalliperest. Staadionil näeme!"