David Blatt. Foto: Twitter @SplashMelo
Korvpall
20. aprill 2018, 16:55

Värske EuroCupi võitja David Blatt unistab jätkuvalt NBAst: ma lihtsalt janunen selle järele

Hiljuti Istanbuli Darüssafka EuroCupi võitjaks tüürinud David Blatt januneb jätkuvalt tagasi ookeani taha, et tõestada NBAle, mida ta tegelikult suudab. Ei juhtu just tihti, et treenerile, kes võidab 68% oma mängudest, näidatakse poole hooaja pealt ust. Just nii juhtus aga David Blattiga, kes sattus Cleveland Cavaliersi peatreeneriks siis, kui seal pallis ka LeBron James. Kokku poolteist hooaega NBAs töötanud 58aastane Blatt ihkab aga unistuste liigasse tagasi. "Ma jõudsin NBA finaali. Mul on isegi meistrisõrmus, kuigi ma polnud kohapeal seda vastu võtmas. Mu CV-st pole mitte midagi puudu. Ma janunen lihtsalt ise sinna tagasi. Tahan seda endale tõestada ja oma potentsiaali täiel määral ära kasutada ning oma mängijatest kõik välja pigistada" sõnas Blatt intervjuus Haaretzile. 

"Tahan NBAsse naasta, sest tunnen, et mul jäi oma potentsiaal kasutamata. Kui mu unistus ei täitu, naasen oma praeguse meeskonna juurde ja aitan neid Euroliigas," jätkas ta. 

Üks võimalike Blatti kosilasi on New York Knicks, kes vallandas põhihooaja lõpus oma senise juhendaja Jeff Hornaceki. 

"Ma loodan kõnelustesse jõuda mitme meeskonnaga, sest tahan kuulda, mida neil on pakkuda. Ükskõik kes mulle võimaluse otsustab anda - sinna ma ka lähen," lausus Blatt.