Bojan Bogdanovic.Foto: David Richard
Korvpall
21. aprill 2018, 09:08

VIDEO | Horvaadi viskekontsert pani LeBron Jamesi ja Clevelandi raskesse seisu

Korvpalliliigas NBA jätkati läinud ööl play-off´idega. Magusa võidu sai Indiana Pacers, kes alistas kodus 92:90 Cleveland Cavaliersi. 

Võõralt väljakul kahest mängus ühe kätte saanud ning koduväljaku eelise endale napsanud Indiana oli suuremas osa matšist tagaajaja. Poolaeg kaotati 17 punktiga, kuid viimaseks veerandajaks sulas vahe kuuele. Lõpu eel pääses Pacers siiski juhtima. Cavaliers sai veel võiduvisetki üritada, kuid J.R Smith eksis kolmesel. 

Nõnda pääseski Indiana nelja võiduni peetavat seeriat 2:1 juhtima. Hiilgava partii tegi horvaat Bojan Bogdanovic, kes tõi võitjate kasuks üleplatsimehena 30 punkti. Clevelandi poolt oli edukaim LeBron James 28 silma, 12 lauapalli ja 8 resultatiivse sööduga. 

Silma said läinud ööl pähe Washington Wizards ja Milwaukee Bucks. Võõrsilt tühjade pihkudega jäänud meeskonnad alistasid vastavalt Toronto Raptorsi 112:103 ja Boston Celticsi 116:92. Mõlemas seerias on viimati võitnud meeskonnad 1:2 kaotusseisus. 

Bucksi liider Giannis Antetokounmpo polnud küll oma meeskonna resultatiivseim, kuid see eest pakkus ta ülivõimsa pealtpaneku. Vaata ja veendu ise: